C-Mobil, Szeged

ISUZU 4x4 D-MAX - A D-Max nyerte a „kiváló formaterv” díjat.

A D-Max nyerte a „kiváló formaterv” díjat.

2012-02-18

Újabb D-Max siker

A vadonatúj Isuzu D-MAX nyerte a 2012-es év „kiváló formaterv” díját (Good Design Award ) Japánban. Ez az egyetlen intézmény az országban, mely díjazza és elismeri, a számtalan iparágban jelenlévő, magas színvonalú dizájn jelenlétét.
A bírák felismerték a D-MAX egyedi, kifinomult részleteit. A vonzó külsőt és az ezzel harmóniában álló belsőt, amely számos előnyt biztosít, az autót csupán szabadidős célokra használni kívánó vásárlóknak csakúgy, mint a komolyabb, üzleti szférából érkező ügyfelek számára.

A Japán Nemzetközi Kereskedelmi és Ipari Minisztérium által alapított díj múltja visszanyúlik, egészen 1957-ig. A rendszer, a Dizájn Népszerűsítéséért Felelős Intézet ( Japan Institute of Design Promotion ) szervezésében működik. Az évek folyamán a dizájn effajta elismerésével, az ipar fejlődésének elősegítése is cél volt. A nyertes termékek gyártóinak lehetővé teszik, hogy feltüntessék árucikkeiken a mindenki által elismert „G” jelzést, ami az országban a kiváló formaterv szimbóluma. Amellyel immáron, az Isuzu D-MAX is büszkélkedhet.

 

  • A D-Max nyerte a „kiváló formaterv” díjat.