C-Mobil, Szeged

ISUZU 4x4 D-MAX - Ismételten az ISUZU D-Max-ra esett a választás

Ismételten az ISUZU D-Max-ra esett a választás

2013-05-07

A magas szinten elismert Pick-up, ezennel az egyesült királyságbeli „Trade Van Driver” magazin évente kiosztásra kerülő díját nyerte el a szerkesztők szavazatai alapján. Az idei esztendőben, immáron ez a második elismerés a szigetországban, amit magáénak tudhat az ISUZU D-Max.
Matthew Eisenegger, a magazin szerkesztője, a következőt mondta az autóról: „Az új D-Max egyike azon a járműveknek, amelyek egyszerre stílusosak és strapabíróak. A D-Max-ot mind közúton, mind nehéz terepkörülmények között teszteltük és nem lehetett zavarba hozni. Személy szerint nem vagyok gyakorlott „terepező”, de egy oktatóval az oldalamon, olyan kemény terepen is sikerült boldogulnom, amilyennel még soha nem találkoztam. Emellett belső tér egyetlen pontja sem okozott csalódást, mindemellett az ülések hatalmasak és kényelmesek.”
Az Isuzu nagy-britanniai vezérigazgatója, William Brown, a 2013-as haszongépjármű kiállításon vehette át az elismeréssel járó trófeát, pontosan egy évvel az ISUZU D-Max szigetországi bemutatkozása után. Brown úr a következőket nyilatkozta: „Az autó, a tavaly szintén megrendezett haszongépjármű kiállításon debütált a közönség előtt, tehát tökéletes megkoronázása ez az elmúlt 12 hónap kemény munkájának.”
Az ISUZU D-Max, az eladási darabszámok statisztikái alapján, jelenleg a második helyen áll az Egyesült Királyság területén a Pick-up szegmensen belül.