C-Mobil, Szeged

ISUZU TEHERAUTÓ

N-széria 3,5T - 7,5T

ISUZU TEHERAUTÓK

 
 

Műszaki adatok

 
 

Érzelmek korlátok nélkül…

Az Isuzut mindig az vezérelte, hogy új sztenderdet hozzon létre a kishaszon gépjárművek világában.

Az Isuzu N-Széria a kényelem, a teljesítmény és a gazdaságosság ígéretét hordozza. Ezen csendes, környezetbarát és vonzó megjelenésű járművekre bármely gyártó büszke lehetne.

Próbálja ki és tapasztalja meg Ön is.

PRAKTIKUS BELTÉR
Praktikus és kényelmes beltér
A vezető fülke tervezésénél a legfontosabb szempont a vezető kényelme volt. A pedálok kialakításánál figyelembe vettük, hogy azokat sok esetben munavédelmi bakancsban vagy téli cipőben használják. A kormányoszlop elhelyezkedését is optimalizltuk.
 
A műszerfal
A műszereket úgy helyeztük el, hogy azok könnyen leolvashatóak legyenek. A LED-es megvilágítással pedig sokkal kevesebb energiára van szükség.
A KÉNYELEM SZABADSÁGA  
Optimalizált üléspozíció
A vezető teljesen személyre szabhatja az ülés és a kormány pozícióját. Az ISUZU N-Széria járművei megfelelő üléspozíciót kínálnak mindenféle testalkathoz. Szabadon állíthatja a kormány magasságát és dőlésszögét, csakúgy mint az ülés magasságát és kormánytól való távolságát. Az ülőlap speciálisan kialakított felülete biztosítja a könnyű ki- és beszállást.
 
Könnyű megközelíthetőség
A széles, nagy szögben nyíló ajtók, a vezetőfülke könnyű megközelíthetőségét biztosítják.
JOBB TELJESÍTMÉNY, NAGYOBB NYELEM
Felfüggesztés
Az L35-ös verzióhoz elérhető Adaptor felfüggesztés az eltérő hosszúságú kereszt irányú karokkal minden kormányszögben a megfelelő kerékösszetartást tudja biztosítani. Ezzel is tovább javítva a jármű úttartását.
Testre szabható vezetési pozíció
Szabadon állíthatja a kormány magasságát és dőlésszögét, csakúgy mint az ülés magasságát és kormánytól való távolságát. Az ülőlap speciálisan kialakított felülete biztosítja a könnyű ki- és beszállást.
DIZÁJN
Három különboző kabin típus
Az N-Széria 3 különböző kabin típust kínál: EASY, COMFORT, CREW (dupla kabin). Ezzel a 3,5 - 7 T közötti teherautó piac minden igényét ki tudja elégétini. Még a legkissebb (EASY) kabinban is 3 felnőtt kényelmesen tud utazni. Míg a dupla kabinnal szerelt verzióban akár 7 személy szállítása is megoldható.  
Vállalkozásra készen 
         
Az Ön munkájának megkönnyítése érdekében most az N-Széria járműveiben mibnden eddiginél sokrétűbb tárolóhely kínálatot biztosítunk. Így a munkája során használt különböző eszközöknek biztosan talál kézreálló és biztonságos helyet.
BIZTONSÁG  
A legmodernebb technológiák használata lehetővé tette, hogy a súly csökkentése mellett még merevebb vezetőfülkét építsünk. Az ajtókba épített további erősítések is a ebnnülők biztonságát szolgálják.

Passzív biztonságtechnikai eszközök

Dupla első légzsák
A kormányba és a műszerfalba épített légzsákok szükség esetén azonnal aktiválódnak. Így védve az autóban utazók biztonságát.

Biztonsági övfeszítő rendszer
Ütközéskor a biztonsági övfeszítő rendszer az utast szorosan az ülésbe rögzíti. Azonban az ha az utas testére túl nagy erő nehezedne akkor az erőhatárol rendszer gondoskodik a sérülések minimalizálásáról.

 

 
Aktív biztonságtechnikai eszközök

Projektoros halogén fényszórók
Ez a modern világítás-technológia biztosítja, hogy Ön minden körülmények között megfelelően lásson és látszódjon.

Első és hátsó tárcsafékek
A magas szintű minőségellenőrznek köszönhetően a fékek hatásfoka még a legmagasabb igénybevétel mellett is optimális.

 

HATÉKONYSÁG
Alacsony fogyasztás
Változó geometriájú turbó
A változó geometriájú turbó feltöltő javítja a gyorsulást, csökkenti az üzemanyag fogyasztást a káros anyag kibocsátást. 
16 szelepes DOHC motor
A precízen szinkronizált szelepmozgásnak köszönhetően csökken a korom képződés és csökken az üzemanyag fogyasztás. 
Sebesség váltók
Az N-Széria járműveihez választható kézi váltó és a NEES2 robotizált váltó. A NEES2 alkalmazásával nincs szükség kuplung pedálra, míg az ECONO mód választásával maximalizálhatjuk az üzemanyag hatékonyságát. Így csökken az autó fenntartási költsége.
A károsanyag kibocsátás csökkentése
Az ISUZU elkötelezett híve a CO2 kibocsátás csökkentésének. Mindemelett el tudtuk érni, hogy az általunk kínált 3 literes motor fogyasztása akár elérje az 5 litert. A titok az egyedi turbófeltöltőben és az így elért üzemanyag nyomás növekedésében van, valamint a kipufogó gáz újrahasznosításában.
Részecskeszűrő
A gépjárműveinkbe épített öntisztuló rendszer segítségével nincs szükség a szakszervíz beavatkozására. Megfelelő használat mellett az automatikus regenerációs folyamat úgy végbe megy, hogy a vezető észre sem veszi. Azonban, egyedülálló módon, az N-Széria járműveiben lehetőség van,a vezető által elindítható, manuális regeráció elvégzésére is.