C-Mobil, Szeged

ISUZU 4x4 D-MAX -

Ünnepélyes gyáravatás Thaiföldön

2013-02-18

Ünnepélyes gyáravatás Thaiföldön

A D-MAX gyártási kapacitásának növelése érdekében, az Isuzu újabb gyáregységet adott át, a thaiföldi Gateway-ben. Ezzel határozott lépést téve, a folyamatosan növekvő kisteherautó kereslet, magasabb szintű kielégítése felé, mind Thaiföldön, mind a világ számos országában. Az új gyár büszkélkedhet, többek között a legmodernebb berendezésekkel felszerelt autókarosszéria-fényező üzemrésszel.
A hivatalos és ünnepélyes átadást 2012. október 29-én tartották, körülbelül 600 fő részvételével. Az eseményen tiszteletét tette, többek között Areepong Bhoocha-oom, Thaiföld Pénzügyi Minisztériumának titkára mellett, több helyi méltóság, vállalati vezető és természetesen a média is.
Az Isuzu elnöke, Susumu Hosoi, beszédében hangsúlyozta az új gyár fontosságának szerepét, a márka folyamatos növekedésének biztosításában, valamint Thaiföld gazdasági növekedésében.
A gyár szeptemberi indulásával, Thaiföldön immár két, pickupokat gyártó egységgel büszkélkedhet az Isuzu. Az autókat, a thai, illetve exportpiacon értékesítik.
Az új gyár éves, 90 000 darabos gyártási kapacitása, az összesített D-MAX gyártási kapacitást, így 400 000 darabra emeli.
Az Isuzu, az éppen aktuális 3 éves üzleti tervének keretében, a lehetséges piacokon folyamatos befektetéseket hajt végre. Új értékesítési, gyártási csatornákat keresve és teremtve, természetesen a már kialakított, fejlett piacokon meglévő üzleti struktúrák stabilizációja és megerősítése mellett, a fenntartható, hosszú távú, folyamatos növekedés érdekében.